Culoarea PDL pentru locale corespunde viziunii despre un Bucureşti prietenos, afirmă Paleologu

Epoch Times România
12.04.2012

Culoarea verde aleasă de PDL pentru locale corespunde viziunii despre un Bucureşti prietenos, cu spaţii verzi, un oraş pentru oameni şi nu pentru maşini sau roboţi, a declarat, joi, Theodor Paleologu, candidatul PDL la sectorul 1.

"Culoarea verde corespunde cu viziunea pe care o am despre politica urbană de care avem nevoie: spaţii verzi, protecţia mediului, scăderea poluării în Bucureşti, biciclete, zone pietonale, oraş prietenos, spaţii publice generoase şi prietenoase, un oraş pentru oameni nu pentru roboţi sau pentru maşini", a declarat Paleologu, întrebat de presă ce semnifică pentru el culoarea aleasă de PDL la Bucureşti pentru alegerile locale.

El şi-a exprimat speranţa că va fi votat pentru primăria sectorului 1 şi de şeful statului, dar şi de foştii preşedinţi ai ţării.

"Venind încoace aveam o îngrijorare şi anume nu eram sigur dacă preşedintele Băsescu şi-a făcut mutaţia în Sectorul 1, pentru că în 2008 m-a votat pe mine, pentru că avea domiciliul în Mihăileanu şi aveam o îngrijorare legată de asta. Am aflat că totul e în regulă, şi-a făcut mutaţia, deci va putea vota pe 10 iunie, alături de ceilalţi foşti şefi ai statului român, Regele Mihai, Ion Iliescu şi Emil Constantinescu", a afirmat Paleologu.

În calitate de candidat, el spune că doreşte să transforme Sectorul 1 într-o "Capitală a Capitalei".

"Sectorul 1 este cartea de vizită a României, sectorul 1 este poarta de intrare în Capitală, poarta de intrare în România şi cred că sunt potrivit pentru a face acest oficiu de a introduce pe oricare în România. E vorba de a atrage cât mai multe firme, de a fi un sector cu adevărat competitiv şi o Capitală totodată culturală, o Capitală a Capitalei", a spus acesta.

În ceea ce priveşte sărbătorile pascale, Paleologu a declarat că va încerca să fie moderat în privinţa mâncării pentru că o campanie electorală "îngraşă din cauza stresului".

"Mănânc şi eu ca tot omul, miel, drob, ouă...foarte multe ouă, o să încerc să fiu moderat pentru că trebuie să mai slăbesc. Campania te îngraşă pentru că este stresantă. Tocmai am vorbit cu un doctor care se pricepe, îngrăşatul este de la stres", a mai declarat Paleologu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor