Silviu Prigoană: Sper ca după aceste alegeri să existe proiecte comune ale Primăriei Capitalei cu primăriile de sector

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, joi, la lansarea candidaţilor de la sectoarele 2,4 şi 5, că speră ca după alegerile locale din acest an să rezulte o echipă care să aibă proiecte comune la nivelul Primăriei Generale cu primăriile de Sectoare, astfel încât bucureştenii să nu mai aibă impresia, mergând prin Bucureşti, că trec dintr-un oraş în altul.
Epoch Times România
12.04.2012

Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, a declarat, joi, la lansarea candidaţilor de la sectoarele 2,4 şi 5, că speră ca după alegerile locale din acest an să rezulte o echipă care să aibă proiecte comune la nivelul Primăriei Generale cu primăriile de Sectoare, astfel încât bucureştenii să nu mai aibă impresia, mergând prin Bucureşti, că trec dintr-un oraş în altul.

"Avem o echipă completă. Oameni cu care eu am colaborat. Sper ca de data aceasta să avem proiecte comune, Primăria Capitalei cu primăriile de Sectoare, astfel încât bucureştenii să nu mai aibă ocazia să treacă dintr-un oraş în altul cum se întâmplă la ora actuală. Treci dintr-un sector în altul, ai impresia că ai trecut dintr-un oraş în altul. Să fie politici comune pentru cetăţean şi în folosul cetăţeanului. Şi, cum am demonstrat în Sectorul 3 prin realizarea a 95 de mii de locuri de parcare, acelaşi lucru să se întâmple şi în Sectorul 5 şi Sectorul 2 şi în toate Sectoarele Capitalei. Există un vast domeniu public care în momentul de faţă nu este corect gestionat, fiind politici diferite la Primăria Capitalei faţă de primăriile de Sector", a declarat Silviu Prigoană.

Prigoană şi-a exprimat speranţa că actuala echipă de candidaţi ai PDL Bucureşti la locale va reuşi să câştige primăriile de Sector şi Primăria Capitalei, dar şi majoritate în Consiliile locale şi cel general.

"Aşa vom putea să avem politici coerente, începând cu eliberarea domeniului public de câinii fără stăpân, asigurarea de locuri de parcare, siguranţă şi aşa mai departe", a mai declarat candidatul democrat-liberal la fotoliul de primar general.

Liviu Negoiţă, primarul Sectorului 3 şi candidat pentru un nou mandat la acelaşi sector, a urat colegilor din echipa de candidaţi ai PDL să reuşească să facă ceea ce el şi primarul Sectorului 6 au realizat în timpul mandatelor lor.

"Doresc noilor mei colegi, dacă ar fi să mă refer la cei care candidează la sectoare şi le spune un primar care le demonstrează că se poate, ca după un mandat, după două mandate să avem şi în celelalte sectoare aşa cum avem la sectorul 3.(...) Sper să găsim după mandatele dumneavoastră şi în celelalte sectoare şi să nu mai dăm vina pe primăria nu ştiu care, pe nu ştiu ce sprijin care nu a venit de la Guvern. Se poate printr-o administraţie corectă", a declarat Liviu Negoiţă.

El a menţionat, printre proiectele finalizate la nivelul Sectorului 3, realizarea de 5000 de locuri în grădiniţe, asfaltarea a 200 de străzi, precum şi amenajarea a 105 hectare de spaţii verzi.

Primarul Sectorului 6, Cristian Poteraş, candidat şi el pentru un nou mandat la primăria pe care o conduce, a subliniat forţa echipei de candidaţi ai PDL Bucureşti.

"Numai împreună putem câştiga şi Primăria Capitalei şi majoritatea în Consiliul General. Semnalul l-am dat noi, PDL, să prezentăm o echipă omogenă şi foarte puternică", a declarat Cristian Poteraş.

El a punctat faptul că în cei opt ani de mandat a reuşit să le demonstreze acestora că probleme ce păreau de nesurmontat pot fi depăşite şi a dat exemplul cartierului Giuleşti-Sârbi, un cartier în care s-a reuşit realizarea unor amenajări edilitare complexe în baza unui proiect finanţat din bani europeni, pe care l-a derulat în colaborare cu Sulfina Barbu, actualul candidat al PDL la Sectorul 4.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor