Cristian Diaconescu: Haina de Preşedinte al României, mult prea mare pentru umerii lui Iohannis

Preşedintelui Klaus Iohannis nu se ridică la înălţimea funcţiei pe care o ocupă, este de părere fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu.
Cristian Diaconescu. (DOMINIQUE FAGET / AFP / Getty Images)
Andrei Pricopie
23.02.2016

Fostul ministru de Externe, Cristian Diaconescu, în prezent prim-vicepreşedinte al partidului Mişcarea Populară, este nemulţumit de prestaţia lui Klaus Iohannis în fruntea statului.

"Domnule Iohannis, mi-as fi dorit sa va depasiti calificativul de "Premier de la Grivco" şi să îmbracaţi haina de Preşedinte al României. Din păcate se pare însă că această haină este prea mare pentru umerii dumneavoastră. Aţi preferat să puneţi la îndoială aplicarea unei decizii definitive de justiţie în cazul Antena 3 decât să vă intereseze moartea unor bebeluşi nevinovaţi, victime ale unui sistem sanitar aflat în stare de colaps.

Românii nu v-au ales pentru a fi preşedintele publicului televiziunilor din trustul Intact, ci pentru a fi Preşedintele României. Sau cel puţin aşa au crezut toţi cei care au pus în urnă buletinul de vot cu numele dumneavoastra.", a declarat Cristian Diaconescu.

În această cursă "a punerii la zid a Justiţiei", preşedintele Klaus Iohannis s-a aliat, potrivit fostului ministru de Externe, cu Senatul şi cu un Avocat al Poporului - Victor Ciorbea - "care doar interesele Poporului nu le apară".

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor