Cristian Bodea: Ecologia nu e o religie a naturii. Nu propovăduim un jihad împotriva civilizaţiei

"Avem datoria să le amintim oamenilor ca au evoluat în natură şi nu vor putea trăi fără ea", a fost mesajul transmis opiniei publice de noul vicepreşedinte al ecologiştilor, Cristian Bodea.
Cristian Bodea
Cristian Bodea (Epoch Times România)

Trebuie să protejăm tradiţiile şi cultura acestui popor, să susţinem educaţia şi sănătatea, iar toate acestea pot fi realizate printr-o politică ecologistă, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, senatorul Cristian Bodea, recent numit vicepreşedinte al Partidului Ecologist Român.

"Ecologia nu este o religie a naturii. Nu propovăduim un jihad al naturii împotriva civilizaţiei. Noi, cei din Partidul Ecologist Român, dorim să purtăm de grijă oamenilor. Natura nu este pentru noi un scop, ci un mijloc prin care să le oferim românilor o viaţă mai bună, cu tot ceea ce presupune ea: sănătate, educaţie, mâncare sănătoasă, aer curat.

Nu putem salva pădurea, dacă nu salvăm oamenii. România nu poate avea păduri, dacă oamenii nu trăiesc bine. Dacă românii care locuiesc în zonele montane şi submontane se vor zbate în continuare în sărăcie, cu siguranţă că vor tăia pădurea ca să supravieţuiască, să o vândă celor de la câmpie care, la rândul lor, trăiesc prost din agricultură. Acestor oameni trebuie să le oferim locuri de muncă şi pensii decente", a declarat Cristian Bodea, citat de fn24.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne