”Costul real al energiei” - Dezbatere publică Expert Forum

Otilia Nuţu
Otilia Nuţu (Epoch Times România)

Ştiaţi că preţurile reglementate la energie ascund subvenţii de la buget pe care nu le vedem, deşi tot noi le plătim? V-aţi întrebat de ce nu vă puteţi alege liber furnizorii de energie şi de ce calitatea energiei e proastă şi nu răspunde nimeni? Ştiţi cât şi cui plătiţi pentru energie, pe lângă factura pe care o primiţi prin poştă? Expert Forum invită pe cei interesaţi la o dezbatere publică pe tema liberalizării preţului la energie, marţi 17 februarie începând de la ora 18, la sala de conferinţe Regina Maria de la Hotelul Athenee Palace Hilton, str Episcopiei 1-3.

Întâlnirea va fi moderată de dna Otilia Nuţu, analist de politici publice. În proiectul "Factura ta la energie", asociaţia iniţiatoare - Expert Forum - doreşte să se consulte şi să dezbată cu cetăţenii asupra proceselor care se derulează în această piaţă şi asupra mecanismelor democratice pe care le avem la îndemână pentru a ne putea apăra interesele. Veţi putea adresa întrebări, veţi fi informat asupra subiectului şi asupra posibilităţilor cetăţeneşti de acţiune. De asemenea veţi putea vota la începutul şi finalul dezbaterii cu un sistem de vot electronic.

Consultări asemănătoare au avut loc şi în Timişoara, Iaşi, Cluj-Napoca şi Sfântu Gheorghe, realizate cu sprijinul ARDOR.