Copil de 8 ani deschide un magazin de dulciuri ca să-i cumpere mamei o casă (video)

Vreau doar ca mama mea să fie fericită, explică micul Jalen Bailey pe YouTube

Jalen Bailey
Jalen Bailey (captură video)

În ziua în care Jalen Bailey şi-a deschis propriul magazin la 1 iulie a.c., avea în minte mult mai mult decât să economisească bani. Băiatul, în vârstă de 8 ani, vroia să-i cumpere mamei sale, Sharhonda Mahan, o casă, aşa cum explică în acest videoclip de pe YouTube. "Vreau să economisesc o mulţime de bani pentru a-i cumpăra o casă unde poate fi fericită", a declarat pentru ABC News.

Bailey îşi are mica sa brutărie în apartamentul unde locuieşte, în Fresno, California (SUA), aşa cum se arată în videoclipul de pe YouTube. Printre dulciurile pe care le prepară se află biscuiţii de ciocolată, pâinea de banane sau biscuiţii cu unt de arahide. Prin această activitate îi calcă pe urme mamei sale, care are, de asemenea, propriul magazin de când avea 18 ani.

"Mama mea este persoana care m-a inspirat să-mi deschid propria afacere", explică Jailen.

Mahan a explicat că l-a învăţat pe fiul său încă din copilărie cum să conducă un magazin. Mamei i-a fost destul de greu să audă că fiul ei vroia să-i cumpere o casă. "A fost dureros să-l aud, deoarece este ceva ce eu nu am putut să fac pentru el", a spus Mahan.

Cu toate acestea, el are ideile foarte clare: "Mama mea este cea mai bună din lume. Este minunată".