CNADNR urmează să plătească circa 300.000 lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate a centurii Târgu Mureş

Epoch Times România
12.03.2012

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România va plăti în jur de 300.000 lei pentru revizuirea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic şi documentaţiei de atribuire pentru centura Târgu Mureş, se precizează într-un comunicat al Companiei transmis luni.

CNANDR a semnat, la finalul săptămânii trecut, cu Arcadis Eurometudes Sabetarmex contractul pentru revizuirea şi actualizarea studiului de fezabilitate, proiectului tehnic, detaliilor de execuţie şi documentaţiei de atribuire pentru varianta de ocolire Târgu Mureş.

Scopul contractului este de a revizui şi actualiza studiul de fezabilitate, proiectul tehnic, detaliile de execuţie şi documentaţia de atribuire existente şi de a pregăti cererea de finanţare FEDR pentru varianta de ocolire Târgu Mureş.

Valoarea contractului este de 287.000 fără TVA, proiect finanţat de Fondul European de Dezvoltare Regională (69,25 %) şi de la bugetul de stat (30,75 %).

Durata contractului este de o lună şi jumătate.

După finalizarea acestui contract, CNADNR va scoate la licitaţie contractul de execuţie lucrări pentru centura Târgu Mureş.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor