Clotilde Armand: Regret să constat că Firea îşi începe mandatul minţindu-i pe bucureşteni

După 6 ani şi 3 weekenduri, noua primăriţă a Capitalei, Gabriela Firea, a decis să nu mai permită închiderea bulevardului Kiseleff în weekend pentru activităţi sportive, mişcare criticată dur de franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Deşi a dat asigurări că nu va interzice evenimentele culturale şi sportive stradale, primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, şi-a început mandatul minţindu-i pe bucureşteni, a scris vineri, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand.

"Regret să constat că Gabriela Firea îşi începe mandatul minţindu-i pe bucureşteni. După ce pe 4 iulie dădea asigurări că municipalitatea nu va interzice evenimentele culturale şi sportive stradale, la nici 3 săptămâni mai târziu, mizând probabil pe amnezia noastră a tuturor, o informare oficială din partea Primăriei Capitalei pune capăt unui eveniment care s-a desfăşurat vară de vară în ultimii 6 ani – Via Sport", a declarat Clotilde Armand.

Reprezentanta USB susţine că acest eveniment, organizat în zona de parcuri a şoselei Kiseleff, era un semn de normalitate pentru o capitală europeană şi un îndemn la o viaţă sănătoasă pentru bucureşteni.

"Poate că în timpul concediului binemeritat de două săptămâni pe care şi l-a luat după ce a rezolvat, desigur, multe dintre problemele capitalei, doamna Firea şi-a pus în gând să soluţioneze o nemulţumire majoră a liderilor PSD, aceea de a auzi cetăţenii în timpul verii, în week-end, din sediul central al partidului din şoseaua Kiseleff, cumpărat de altfel de la RAPPS pentru 10% din valoarea sa reală. Este şi aceasta o dovadă de consecvenţă pe care noi, cetăţenii Bucureştiului, o vom ţine minte", a mai precizat Clotilde Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne