Clotilde Armand: Regret să constat că Firea îşi începe mandatul minţindu-i pe bucureşteni

După 6 ani şi 3 weekenduri, noua primăriţă a Capitalei, Gabriela Firea, a decis să nu mai permită închiderea bulevardului Kiseleff în weekend pentru activităţi sportive, mişcare criticată dur de franţuzoaica Clotilde Armand.
Clotilde Armand
Clotilde Armand (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Deşi a dat asigurări că nu va interzice evenimentele culturale şi sportive stradale, primăriţa Capitalei, Gabriela Firea, şi-a început mandatul minţindu-i pe bucureşteni, a scris vineri, pe contul său de Facebook, consilierul local Clotilde Armand.

"Regret să constat că Gabriela Firea îşi începe mandatul minţindu-i pe bucureşteni. După ce pe 4 iulie dădea asigurări că municipalitatea nu va interzice evenimentele culturale şi sportive stradale, la nici 3 săptămâni mai târziu, mizând probabil pe amnezia noastră a tuturor, o informare oficială din partea Primăriei Capitalei pune capăt unui eveniment care s-a desfăşurat vară de vară în ultimii 6 ani – Via Sport", a declarat Clotilde Armand.

Reprezentanta USB susţine că acest eveniment, organizat în zona de parcuri a şoselei Kiseleff, era un semn de normalitate pentru o capitală europeană şi un îndemn la o viaţă sănătoasă pentru bucureşteni.

"Poate că în timpul concediului binemeritat de două săptămâni pe care şi l-a luat după ce a rezolvat, desigur, multe dintre problemele capitalei, doamna Firea şi-a pus în gând să soluţioneze o nemulţumire majoră a liderilor PSD, aceea de a auzi cetăţenii în timpul verii, în week-end, din sediul central al partidului din şoseaua Kiseleff, cumpărat de altfel de la RAPPS pentru 10% din valoarea sa reală. Este şi aceasta o dovadă de consecvenţă pe care noi, cetăţenii Bucureştiului, o vom ţine minte", a mai precizat Clotilde Armand.