Cioloş evită înrolarea în vreun partid, anunţă planurile sale de viitor

"Toată lumea întreabă dacă intră Cioloş în politică sau nu şi în ce partid merge, dar nu asta este esenţial acum. Este important conţinutul şi să nu punem căruţa înaintea boilor", a atras atenţia fostul premier tehnocrat.
Dacian Ciolos
Dacian Ciolos (Florin Chirila/Epoch Times)

Fostul premier Dacian Cioloş a făcut declaraţii privind intenţiile sale politice/administrative. Cioloş încearcă să găsească soluţii şi proiecte pentru viitor, proiecte care să genereze o implicare cât mai activă a unui număr cât mai mare de oameni.

"Activitatea mea personală în perioada următoare se va concentra în direcţia de a încerca să găsesc soluţii şi proiecte pentru viitor, proiecte care să genereze soluţii la anumite probleme, dar care mai ales să genereze o implicare cât mai activă a unui număr cât mai mare de oameni care să fie stimulaţi emoţional nu numai de ieşirile în stradă", a declarat joi, la o dezbatere, Dacian Cioloş, citat de Agerpres.

Tehnocratul consideră că soluţiile pentru viitorul României nu trebuie lăsate doar la latitudinea unor partide politice cărora le este greu să se reformeze.

"Pe de-o parte, cred că mesajul dat în noiembrie 2015 rămâne valabil - o parte din societate, care doreşte un progres cât mai rapid al României, aşteaptă ca partidele politice să se reformeze şi aşteaptă soluţii politice din partea partidelor care să îşi şi asume anumite lucruri enunţate. Dar dincolo de asta, cred că este important să găsim variantă pentru a avea modalităţi prin care cât mai multă lume să se implice în mod democratic şi proactiv în soluţii care să fie generate şi apoi aplicate de instituţii democratic alese.

Fostul premier a remarcat că "toată lumea întreabă dacă intră Cioloş în politică sau nu şi în ce partid merge".

"Nu asta este esenţial acum. Este important conţinutul şi să nu punem căruţa înaintea boilor", a subliniat Dacian Cioloş, adăugând că intenţionează, în viitor, să apară mai puţin în media cu declaraţii.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne