Ciolacu se urcă pe incidentul de la "Marius Nasta": Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, n-a pierdut ocazia să îi atace pe liberali după incidentul de la Institutul "Marius Nasta" din Capitală, unde s-a degajat fum de la un aparat de climatizare al unităţii mobile de Terapie Intensivă.

"Spitalele ţării continuă să ardă, ei continuă să ne mintă că totul e în regulă. PSD va depune amendament la buget pentru dotarea spitalelor, inclusiv cu echipamente de protecţie împotriva incendiilor. La fel, vom depune un amendament şi pentru a rezolva situaţia minerilor din Valea Jiului", a declarat Ciolacu, şef al unui partid care, atunci când a ajuns să preia frâiele puterii de la Palatul Victoria în "epoca Dragnea", "a uitat" să construiască cele 8 spitale regionale promise românilor în campania electorală.

Şeful PSD şi-a exprimat speranţa că liderii Dreptei vor avea "mintea de pe urmă" şi vor susţine amendamentele depuse de social-democraţi.

"Bani sunt, dar nu sunt alocaţi în funcţie de priorităţile românilor, ci în funcţie de priorităţile voastre. Nu deficitul bugetar e marea problemă a ţării, ci deficitul vostru de grijă faţă de viaţa românilor!", a adăugat Ciolacu.

Reacţia liderului PSD vine după incidentul de duminică seară de la Institutul "Marius Nasta" din Capitală, care nu s-a soldat însă cu nicio victimă. Preventiv, cei 7 pacienţi din interiorul unităţii mobile au fost relocaţi. După ce s-a constatat că se degaja fum, echipele de intervenţie venite la faţa locului au oprit funcţionarea echipamentului respectiv.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne