Ciolacu profită de scandalul de la PNL Timiş: Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi?!

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a folosit prilejul scandalului provocat la alegerile de sâmbătă de la PNL Timiş pentru a lansa un nou atac la adresa liberalilor. Într-o postare publicată pe Facebook, Ciolacu îi numeşte pe cei din partidul condus de Ludovic Orban drept “circari şi marţafoi”.

“Voi sunteţi urmaşii Brătienilor?! Nişte circari şi marţafoi cu comportament de tip interlop?! Iohannis a cules ce a semănat: PNL- partidul său, a ajuns să facă alegeri cu poliţia la uşă!!! Simulacrul alegerilor de la PNL Timiş este imaginea perfectă a acestui partid de terchea-berchea şi maţe-fripte cu foamea-n gât care au lăsat România neguvernată, doar pentru a-şi căra ei pumni în cap în disputele lor interne. Grav este că aceşti iresponsabili ar trebui să se ocupe de destinele ţării! De economie, de pandemie, de educaţie! În timp ce ei se îmbrâncesc şi se înjură ca la uşa cortului pentru ciolan:- S-au raportat 156 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-cov-2- Vama Giurgiu este blocată de sute de turişti care se întorc în ţară! Şi sunt doar câteva dintre adevăratele probleme ale românilor! Sunteţi decuplaţi de realitate! Românii deja ştiu!”, a scris pesedistul, sâmbătă, pe platforma de socializare.

Reacţia lui Marcel Ciolacu vine în contextul în care alegerile pentru conducerea PNL Timişoara, desfăşurate sâmbătă, au fost marcate de scandal şi îmbrânceli. Cele două tabere rivale din rândul liberalilor timişoreni s-au luat la ceartă în momentul în care au aflat că regula de acces la conferinţă este ca participanţii să fie înregistraţi şi să primească o brăţară şi buletinul de vot , iar cei care nu sunt pe convocator nu vor fi lăsaţi să intre.

Potrivit G4Media, liberalii prezenţi la eveniment aproape că s-au luat la bătaie, fiind necesară mobilizarea forţelor de ordine, care au separat grupurile cu garduri de protecţie. Liderul PNL, Ludovic Orban a transmis că îşi rezervă dreptul de a anula aceste alegeri. Scandalul între susţinători a continuat în faţa mall-ului. Aceştia au mutat garduri de protecţie, iar după ce au reuşit să urce scările, s-au războit şi acolo. Circul a continuat şi pe hol, iar un alt schimb de replici tăioase a avut loc şi în faţa uşii unde este organizat evenimentul.

În cursa pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei au fost înscrişi 17 candidaţi, iar alegerile au mai fost organizate şi pe 3 iulie. Însă, deoarece alegerile nu au fost organizate corespunzător, au fost reluate sâmbătă. Detalii aici.