Ciolacu, planuri de viitor pentru PSD după succesul moţiunii de cenzură

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times România)

Social-democratul Marcel Ciolacu, preşedintele Camerei Deputaţilor şi vicepreşedinte al PSD, susţine că, după căderea Guvernului Dăncilă odată cu succesul moţiunii de cenzură, pentru PSD ar trebui să treacă o perioadă de reformă internă care să-i permită să câştige viitoarele alegeri.

Cât despre faptul că moţiunea a trecut, Ciolacu dă vina pe foştii colegi de partid care, susţine el, au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban şi Barna.

„Astăzi, cu largul sprijin al foştilor noştri colegi de la PSD care au preferat să se asocieze cu Băsescu, Orban şi Barna, moţiunea de cenzură a trecut. Aştept ca preşedintele României, Klaus Iohannis, să desemneze cât mai repede un premier care să vină cu un nou guvern în Parlament şi vom vedea atunci dacă vor exista suficiente voturi pentru a trece.

Pentru PSD trebuie să urmeze o perioadă de reformă internă, care să ne permită să câştigăm viitoarele alegeri locale şi parlamentare. Nu cred că mai este momentul pentru analize, sondaje şi alte trageri de timp. Trebuie să trecem la ACŢIUNE!”, a scris pe Facebook Marcel Ciolacu.

Postarea lui Marcel Ciolacu vine în condiţiile în care moţiunea de cenzură a trecut cu 238 voturi 'pentru'. Surprinzător, a votat la moţiune şi Gabriel Petrea, liderul TSD.