Cezar Preda: Dacă românii vor vota la referendum ,,da” euro va ajunge la 5 lei

Cezar Preda a declarat luni că dacă românii vor vota la referendum ,,nu” cursul euro se va stabiliza, iar în caz contrar moneda europeană va sări de cinci lei.
Epoch Times România
23.07.2012

Cezar Preda a declarat luni că dacă românii vor vota la referendum ,,nu” cursul euro se va stabiliza, iar în caz contrar moneda europeană va sări de cinci lei.

,,USL evită să discute problema cea mai presantă pentru toţi românii care au credite şi pentru toţi românii care depind de variaţiile acestui raport între leu şi euro. Astăzi ( luni n.r.) euro a ajuns la 4,6 lei. El (euro n.r.) va creşte în continuare pentru că deprecierea este pe motiv de instabilitate şi pe motiv de nepreocupare a USL să guverneze România”, a spus el.

Prim-vicepreşedintele PDL a menţionat că ,,încleştaţi pe viaţă şi pe moarte, ca ultima lor şansă de a rezista la putere, domnul Ponta şi domnul Antonescu vor juca la acest referendum cartea disperării, şi când joci o carte a disperării nu te dai înapoi de la nimic”. ,,Cursul leu/euro îi afectează pe toţi români, nu numai pe cei care au credite. Puterea lor de cumpărare şi veniturile lor au scăzut în ultimele două săptămâni cu mult mai mult decât ceea ce a promis că dă Guvernul Ponta în două tranşe”, a completat democrat-liberalul.

El a mai spus că dacă românii vor vota la referendum <> cursul se va stabiliza, iar dacă vor vota ,,da” se va prelungi această criză, iar euro va sări de cinci lei. ,Aşa arată lucrurile, reale, şi nu poveştile care ni se spun. Votând , cursul se stabilizează pentru că există o stabilitate instituţională a României, iar românii, prin acest lucru, fac în aşa fel ca Europa să nu ne considere străini. Votând DA la referendum vom prelungi această criză cel puţin trei luni, iar euro va sări de cinci lei. Deci, iată, cele două alternative, fără floricele şi fără alte comentarii vizavi de ceea ce înseamnă <> sau <>”, a conchis Cezar Preda.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor