Ce se întâmplă în Univers în timpul unei clipiri? [video]

Universul
Universul (Captură video Youtube)

Muzicianul John D. Boswell a creat un videoclip de o frumuseţe impresionantă care arată ce fel de evenimente cosmice au loc în univers într-o perioadă necesară pentru a clipi.

Când privim în sus pe timp de noapte, universul pare destul de paşnic. Dar această perspectivă este o iluzie. În realitate, există milioane de evenimente şocante care se petrec în fiecare moment în cosmos.

Acest scurtmetraj explorează ce se întâmplă în universul nostru incredibil de imens. În fracţiunea de secundă necesară pentru a clipi, se nasc mii de stele, sute dintre ele explodează şi mor, se formează milioane de planete şi universul nostru se extinde cu o jumătate de milion de kilometri în diametru.

Şi aceste cifre reprezintă doar universul observabil, nu ceea ce s-ar putea întâmpla dincolo, unde unii oameni de ştiinţă cred că ar putea exista o întindere de spaţiu infinită.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură