Căţeaua lui Bibi muşcă doi oficiali invitaţi la ceremonia de Hanuka

Căţeaua recent adoptată de premierul israelian Benjamin Netanyahu, Kaiya, a muşcat doi invitaţi la o recepţie pentru membrii partidului Likud, inclusiv pe soţul viceministrului de externe.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-o prezintă lui John Kerry pe Kaiya în noiembrie 2015.
Premierul israelian Benjamin Netanyahu i-o prezintă lui John Kerry pe Kaiya în noiembrie 2015. (Captură Foto)

La o ceremonie de aprindere a lumânărilor pentru a marca sărbătoarea Hanuka, căţeaua, în vârstă de 10 ani, i-a muşcat pe deputatul Sharren Haskel şi pe soţul viceministrului de externe Tizpi Hotovely.

Incidentul a avut loc miercuri la reşedinţa lui Netanyahu.

Haskel a minimalizat importanţa incidentului, declarând pentru postul Army Radio că a fost o întâmplare “banală”.

Fiul lui Netanyahu a salvat câinele de la un adăpost pentru animale în acest an. În august, premierul a postat o poză pe Twitter însoţită de un mesaj în care a îndemnat iubitorii de câini să adopte câini adulţi, susţinând: “Nu veţi regreta!”

Kaiya a stat în preajma mai multor demnitari, inclusiv a secretarului de stat american John Kerry, care a scăpat “nevătămat”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe