Cătălina Molnar este noul economist-şef al UniCredit Ţiriac Bank

Epoch Times România
18.09.2012

Cătălina Molnar este noul economist-şef al UniCredit Ţiriac Bank, iar Dan Bucşa, care a ocupat până în prezent această poziţie, a fost promovat în cadrul grupului, urmând să contribuie la activităţile de cercetare şi analiză pentru pieţele emergente, localizate în prezent în biroul de la Londra.

Dan Bucşa s-a alăturat echipei UniCredit Ţiriac Bank în iunie 2011. Din septembrie 2012 va face parte din echipa de analiză şi cercetare a grupului UniCredit de la Londra, condusă de către Gillian Edgeworth, economistul-şef pentru Europa de Est, Orientul Mijlociu şi Africa (Eastern Europe, Middle East, and Africa - EEMEA). Noile atribuţii ale lui Dan Bucşa vor viza în special activităţile de research pentru pieţele din Europa Centrală şi de Est.

El este doctor în economie şi are o vastă experienţă în domeniul cercetării economice, inclusiv ca Şef al Serviciului de Prognoze Macroeconomice din BNR.

Cătălina Molnar, noul economist-şef al UniCredit Ţiriac Bank, are o experienţă de peste nouă ani în domeniul cercetării, ca economist în cadrul Băncii Naţionale a României (2003 – 2007) şi ulterior ca Senior Economist în cadrul unei alte bănci comerciale (2007 – prezent). A absolvit Academia de Studii Economice din Bucureşti, Facultatea de Finanţe – Bănci şi un program de masterat în macroeconomie DOFIN, în cadrul aceleiaşi instituţii.

În acelaşi timp, Mihai Patrulescu s-a alăturat echipei UniCredit Ţiriac Bank pe poziţia de Senior Economist. Cu o experienţă relevantă ca analist al cadrului macroeconomic în instituţii financiare de calibru de pe piaţa din România, Mihai Patrulescu a absolvit ASE, Finanţe-Bănci, iar ulterior Barcelona Graduate School of Economics, cu specializare în finanţe internaţionale, crize financiare, datorii suverane şi politici economice.

UniCredit Ţiriac Bank este parte a grupului UniCredit, banca europeană de top cu reţeaua cea mai extinsă din Europa Centrală şi de Est, numărând peste 3.900 sucursale. În România, UniCredit Ţiriac Bank este una dintre principalele instituţii financiare.

Grupul UniCredit este prezent pe piaţa din România şi prin intermediul partenerilor: UniCredit Leasing Corporation, UniCredit CA-IB Securities România, UniCredit CAIB România, UniCredit Insurance Broker, Pioneer Asset Management, UniCredit Consumer Financing (UCFin) şi UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor