Cătălin Predoiu îl "dezleagă" pe Oprea de cuvântul dat lui Ponta

"Eşti dezlegat de cuvânt, domnule. Eşti dezlegat în momentul ăsta", i-a transmis Predoiu generalului Oprea care i-a dat cuvântul premierului Ponta că îl susţine în continuare la guvernare.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Epoch Times România)

Continuăm să explicăm UNPR-ului că se poate face şi un altfel de guvern, fără ruşinea de a ieşi în lume arătaţi cu degetul şi în acord cu interesul naţional, a declarat, în cadrul emisiunii Jocuri de putere de la Realitatea TV, prim-vicepreşedintele PNL Cătălin Predoiu.

"Ăsta ar fi interesul naţional acum. Şi o spun pentru că respect opţiunile lor de a se valida în raport cu anumite valori. Dar dacă vreţi să le validăm în raport de aceste valori care înseamnă lege, care înseamnă interes naţional, atunci hai să vedem că ceea ce se întâmplă acum la guvern nu mai este în acord cu interesul naţional. Şi cu ocazia moţiunii de cenzură se poate face o despărţire a apelor onorabilă, pentru că eu înţeleg poziţia generalului Oprea.

Spune: "domn'e mi-am dat cuvântul faţă de acest om, eu niciodată nu am picat un guvern, nu pot să-mi retrag cuvântul". Da, în condiţii normale da, dar nu în condiţiile în care omul faţă de care ţi-ai dat cuvântul face rău ţării. Eşti dezlegat de cuvânt, domnule. Eşti dezlegat în momentul ăsta. Nu mai ai nici o obligaţie morală, nu este nicio ruşine ca în acest moment să fie picat Guvernul Ponta. Dimpotrivă, eu spun că e o datorie naţională să picăm Guvernul Ponta", a precizat Predoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne