„Capturile” DNA pe luna ianuarie

(photos.com)

Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), instituţie condusă de procurorul-şef Laura Codruţa Kovesi, a emis un comunicat de presă în care îşi prezintă „capturile” din prima lună a anului 2014.

„În cursul lunii ianuarie 2014, în dosare de corupţie instrumentate de DNA, au rămas definitive un număr total de 31 hotărâri judecătoreşti prin care au fost condamnaţi 113 inculpaţi la pedepse cuprinse între 7 ani închisoare şi 5 luni închisoare cu suspendare”, reiese din comunicatul DNA.

Printre aceşti 113 inculpaţi se numără şi „un fost prim ministru, un fost deputat, trei miniştri, doi judecători, doi avocaţi, un fost şef Inspectorat Construcţii judeţ, un fost director Finanţe Publice judeţ, un fost director Poşta Română, un fost şef Direcţie Sănătate judeţ, un preşedinte Agenţia Naţională a Medicamentului şi Dispozitivelor Medicale, un general, un colonel (foşti şefi ISU Dobrogea), trei comandanţi unităţi militare.

Detalii se regăsesc pe pagina de Internet, la adresa www.pna.ro, secţiunea "Comunicate – hotărâri definitive de condamnare"