Ca pe vremea lui Dragnea. Firea însoţită de personaje agresive, cu spate lat, la secţia de votare

la Vot
la Vot (Captura video)

Gabriela Firea a fost primul alegător care a votat la secţia amenajată la Colegiul Tehnic Mecanic Griviţa. Primarul General a fost aşteptată la secţie de băieţi cu cefe late, într-o scenă ce amintea de timpurile când Dragnea venea flancat de băieţi cu mulţi muşchi şi ceafă groasă la votare şi la ÎCCJ.

"Am votat cu gândul la toţi copiii din Bucureşti, la toţi tinerii, la toţi adulţii şi la bunicii noştri", a declarat Firea, aceasta în timp ce însoţitorii ei au încercat să îi intimideze pe doi protestatari rezist veniţi să filmeze. Atât Marian Ceauşescu cât şi Fieger Săvulescu erau împinşi "discret" spre stradă când încercau să se acopere.

Când Firea a ajuns de la secţia de vot, unul dintre indivizii veniţi să o flancheze a sărit la Marian Ceauşescu să facă scandal, nemulţumit că acesta îi strigă primăriţei generale că o să plece. Restul indivizilor aplaudau frenetic şi strigau "Bravo" pentru ca scandările lui Ceauşescu să nu se audă.

Aşa cum reiese din înregistrarea video, persoana care a încercat să îl oprească pe protestatarul Ceauşescu era foarte vocală şi agresivă.

Va invităm să urmăriţi şi materialul video.