Buşoi iese din cursa pentru Primăria Capitalei. Ştafeta va fi preluată de Ludovic Orban

Cristian Buşoi s-a retras din cursa pentru Primăria Capitalei, liberalii preferând să-l arunce în competiţie pe mult mai carismaticul Ludovic Orban.
Ludovic Orban
Ludovic Orban (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Ludovic Orban, prim-vicepreşedintele PNL, a fost propus candidat din partea PNL, în locul lui Cristian Buşoi, la Primăria Capitalei. Decizia urmează să fie validată de conducerea partidului.

“Sunt onorat de propunerea liberalilor de a-i reprezenta la alegerile pentru Primăria Capitalei”, a declarat Ludovic Orban. De asemenea, acesta l-a felicitat pe Cristian Buşoi pentru campania “frumoasă, profesionistă şi dedicată care l-a dus la un nivel de încredere pentru care alţi tineri politicieni sunt invidioşi”, relatează B1 TV.

Orban a fost cel mai bine desemnat candidat în sondajul din luna februarie prezentat luni în comisia de unificare a partidului, unde au fost testaţi Orban, Adriana Săftoiu, Cătălin Predoiu şi Cristian Buşoi.

Ludovic Orban anunţase încă din decembrie că şi-a depus candidatura pentru funcţia de primar la Primăria Generală a Capitalei.

"Am fost viceprimar al Capitalei, cunosc foarte bine problematica. M-am prezentat la alegerile din 2008 cu un program care a fost apreciat ca cel mai bun program şi nu de mine, de către cei care au urmărit campania, şi am făcut deja multe pentru Bucureşti atât ca viceprimar general, cât şi ca ministru al Transporturilor", a declarat la momentul respectiv Ludovic Orban, citat de Realitatea.tv.

În cursa internă a partidului se mai înscriseseră, alături de Cristian Buşoi şi Orban, Costică Canacheu şi Petre Roman.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne