BRD a lansat creditul Prima Casă în lei

BRD - Groupe Societe Generale. (STEPHANE DE SAKUTIN / AFP / Getty Images)
Epoch Times România
10.12.2012

BRD-Groupe Société Générale şi-a completat oferta de creditare în cadrul programului Prima Casă cu produsul de finanţare în lei, a anunţat luni banca.

Banca oferă acest credit cu o dobândă nominală de Robor la trei luni, plus o marjă de 2,5 puncte procentuale, nu percepe comision de analiză şi nici de gestiune lunară. Valoarea maximă este de 340.000 lei (în funcţie de destinaţia creditului), iar durata maximă de acordare este de 30 de ani. Dobânda anuală efectivă (DAE) este de 9,39%.

Creditul în lei completează oferta Prima Casă în euro a BRD, promovată încă de la începutul programului. Finanţările în euro se acordă cu o dobândă nominală de Euribor la trei luni, plus o marjă de 4 puncte procentuale.

Demarat în iulie 2009, programul a fost creat pentru susţinerea celor care doresc să îşi cumpere sau să construiască o locuinţă, prin acordarea unei garanţii de stat aferente unui credit imobiliar cu dobândă redusă. În cele patru etape ale programului desfăşurate până în acest moment, BRD a acordat credite în valoare de peste 750 milioane de euro.

BRD - Groupe Société Générale este cea de-a doua bancă din România după totalul activelor şi are cea de-a patra capitalizare bursieră la BVB.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor