Box: Lucian Bute a primit avizul medicilor pentru meciul din 26 mai

(photos.com)
Epoch Times România
10.05.2012

Boxerul român Lucian Bute a primit avizul medicilor pentru a boxa pe 26 mai cu britanicul Carl Froch, într-un meci programat la Nottingham, în care campionul mondial IBF al supermijlociilor îşi va apăra pentru a 10-a oară centura mondială, relatează presa canadiană.

 

Bute a suferit o infecţie la picior sâmbăta trecută, dar tratamentul a dat roade şi medicii au autorizat continuarea pregătirilor românului pentru importanta confruntare cu Froch.

"Tocmai am vorbit cu Stephan Larouche (n.r. - antrenorul lui Bute) şi totul este OK cu Lucian pentru meciul din 26 mai", a scris Jean Bedard, preşedintele InterBox, pe pagina sa de Twitter.

Gălăţeanul se afla într-un stagiu de pregătire în Florida, când s-a ales cu o băşică la picior, care s-a infectat. Sâmbăta trecută, campionul român a mers la spital după ce infecţia a suferit o decolorare a pigmentului care a ajuns până la genunchi.

Lucian Bute are în palmares 30 victorii (24 prin KO), în timp ce Froch are 28 de victorii şi 2 înfrângeri la profesionişti, ambele eşecuri venind la turneul Super Six, în faţa danezului Mikkel Kessler şi a americanului Andrew Ward, când şi-a pierdut centura WBC.

 

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor