Box: Fostul campion mondial Leonard Doroftei, prezent la Cupa României pentru tineret

(photos.com)
Epoch Times România
05.04.2012

Fostul campion mondial Leonard Doroftei va fi prezent la Brăila, la cea de-a doua ediţie a Cupei României la box pentru tineret, după cum a declarat, sponsorul competiţiei, preşedintele Federaţiei Române de şah, Constantin Dumitriu.

"Mă bucur foarte mult că vom avea alături de noi, cu prilejul acestui campionat, personalităţi marcante ale boxului naţional. Iată confirmarea faptului că judeţul nostru a devenit un pol important pentru boxul românesc. Sunt mândru de acest lucru şi voi susţine, în continuare, performanţa tinerilor în box şi în orice fel de activităţi sportive", a declarat Dumitriu Constantin.

Cupa României la box pentru tineret este organizată pe categorii de greutate, pentru sportivi cu vârsta cuprinsă între 17 şi 18 ani de la 25 de cluburi din ţară.

Competiţia este organizată de Federaţia Română de Box şi Clubul Sportiv Municipal Brăila în perioada 2-6 aprilie 2012, Leonard Doroftei fiind aşteptat la Brăila vineri, când sunt programate finalele.

Ediţia de anul acesta îi are ca invitaţi pe antrenorul Titi Tudor, precum şi pe preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, alături de fostul pugilist Alec Năstac.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor