Blaga: "Voi propune să fie desfiinţate conducerile ultimelor 10 organizaţii judeţene ca performanţă"

Vasile Blaga
Vasile Blaga (Epoch Times România)

Copreşedintele PNL Vasile Blaga i-a anunţat, sâmbătă, pe aleşii locali PNL că va propune în Consiliul Naţional al partidului desfiinţarea conducerilor ultimelor 10 organizaţii judeţene ca performanţă.

"Ne revedem în aceeaşi locaţie după un an într-un număr impresionant de mare. Aţi venit mult mai mulţi decât ne-am aşteptat şi aţi demonstrat că sunteţi coloana vertebrală a PNL. Cei care conduc organizaţii şi nu înţeleg că baza partidului sunt primarii, consilierii şi preşedinţii de CJ nu îşi merită funcţiile.

Aveţi mare grijă - nu înţeleg de ce avem copreşedinţi acolo unde avem primari. Oare nu ştie primarul că are nevoie de echipă serioasă, de echipă importantă, strânsă, de cei mai buni oameni indiferent că vin de la PDL sau PNL? Rog preşedinţii de organizaţii să rezolve problemele astea", a declarat, la Liga Aleşilor Locali ai PNL de la Poiana Braşov, Vasile Blaga, citat de hotnews.ro.

Şeful PNL i-a felicitat pe aleşii locali că, datorită muncii lor, Klaus Iohannis este astăzi preşedinte al României, şi i-a îndemnat să se gândească ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi ieşit Victor Ponta în locul lui.

"Gândiţi-va ce s-ar fi întâmplat dacă Ponta era preşedinte. Am fi avut preşedinte trimis în judecată. Dar Ponta trebuie să plece nu doar că este trimis în judecată ci pentru că a condus un guvern care şi-a bătut joc de administraţia locală. Alocă bani pe ascuns prin hotărâre de guvern. Ştim cu toţii, semnalul se dă în capitalele istorice - Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova, Constanţa - şi aşteptăm performanţe şi de acolo cum aşteptăm peste tot.

Suntem un partid democratic, dar v-am spus şi ieri celor care conduc judeţele. Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde, pentru ca să fie clar: voi propune în Consiliul Naţional al PNL ca să fie desfiinţate conducerile ultimelor 10 organizaţii ca performanţă. Nu poţi să stai ca preşedinte de organizaţie şi să nu faci nimic pentru că acum este vot pe listă. Noi trebuie să câştigăm alegerile şi lucrurile astea trebuie spuse la manifestări, că dacă le spui într-un birou se zice că bârfeşti", a continuat liderul liberal.

Blaga a mai precizat că România trebuie să le mulţumească aleşilor locali ai PNL pentru "că am scăpat de Ponta" cel puţin din funcţia de preşedinte al ţării.

"Am mare încredere în dvs că ne veţi ajuta să găsim cei mai buni candidaţi şi acolo unde nu avem, candidaţi dvs. Pentru că un primar dintr-o localitate cunoaşte foarte bine localităţile din jur. dvs ştiţi oamenii apreciaţi din loc din jurul dvs. Noi vrem candidaţi care să câştige, nu să umplem listele. Vă rog să mă implicaţi în desemnarea unor candidaţi şi în localităţile din jur.

PSD este un partid tare, cine crede că este bătut dinainte se înşală. PSD nu arată niciodată mai urât ca acum, şi de aceea este şansa noastră să îl îngenunchem în anul electoral care urmează. Tuturor celor care vor să devină secretari de stat şi miniştri le spun să câştige întâi o bătălie cot al cot pentru o primărie aşa cum faceţi dvs", a concluzionat Vasile Blaga.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne