BCR Leasing oferă o dobândă de 7,9% la achiziţionarea de autovehicule, pe perioada Campionatului Naţional de Raliuri

Epoch Times România
02.04.2012

BCR Leasing oferă o dobândă de 7,9% pe perioada Campionatului Naţional de Raliuri - care are loc în perioada 30 martie - 6 octombrie - celor care achiziţionează în leasing autovehicule noi sau second hand.

BCR Leasing precizează că potenţialii clienţi vor avea Casco gratuit timp de şase luni şi RCA redus cu până la 25%.

"Ne dorim ca promoţia Start Raliu să îi ajute pe clienţii noştri să îşi conducă afacerile direct spre podium, într-un an în care compania noastră demonstrează că valorizează dinamismul, atitudinea activă şi competitivitatea", a declarat directorul general al BCR Leasing, Bogdan Speteanu.

BCR Leasing este prima companie de leasing care în anul 2012 susţine în calitate de partener principal o echipă de raliuri, dând şi numele acestei echipe, alcătuită din consacraţii piloţi Valentin Porcisteanu, Edwin Keleti şi Alex Filip.

Campionatul Naţional de Raliuri – Dunlop 2012 are în calendar opt etape, patru desfăşurate pe asfalt şi patru pe macadam. La startul fiecărei etape se aliniază peste 50 echipaje, împărţite în clase, în raport cu capacitatea cilindrică, întocmindu-se un clasament individual general, pe clase şi pe echipe.

BCR Leasing IFN este prezentă pe piaţa romanescă de leasing din anul 2001, ca subsidiară a Băncii Comerciale Române, parte a grupului financiar central-european Erste Group.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor