"Baronul" PSD Satu Mare respiră aerul libertăţii. A scăpat definitiv de "Beciul Domnesc"

Acuzat de multiple fapte de corupţie într-un dosar în care apar şi alte nume grele din politica românească, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, a scăpat în mod definitiv de arestul preventiv - aşa numitul "Beci Domnesc".
Mircea Govor
Mircea Govor (voceatransilvaniei.ro)

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în mod definitiv, eliberarea liderului PSD Satu Mare, Mircea Govor, din arest preventiv şi cercetarea lui în libertate, sub control judiciar.

În perioada cât se află sub control judiciar, Mircea Govor trebuie să respecte o serie de obligaţii:

1. Să se prezinte la Poliţia municipiului Satu Mare, conform programului de supraveghere.

2. Să nu depăşească limita teritorială a României.

3. Să nu se apropie de persoanele vătămate sau de membrii familiei acestora, de alţi participanţi la comiterea infracţiunilor, de martori ori experţi şi să nu comunice cu acestea direct sau indirect, pe nicio cale.

Procurorii DNA îl acuză pe Mircea Govor de şantaj în formă agravată şi folosirea influenţei sau autorităţii, de către o persoană care deţine o funcţie de conducere în cadrul unui partid politic, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite.

În acelaşi dosar au fost puşi sub acuzare şi deputatul Andrei Dolineaschi, senatorul Valer Marian, prefectul judeţului Satu Mare, Eugen Avram, în timp ce şeful PSD Liviu Dragnea şi fostul premier Victor Ponta au trecut şi ei prin faţa procurorilor pentru audieri.

Pentru mai multe detalii despre dosarul de corupţie în care este implicat Mircea Govor intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne