Baronii contraatacă: eşecul la prezidenţiale se datorează conducerii centrale

Nicuşor Constantinescu
Nicuşor Constantinescu (sursa imagine: Facebook)

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD este prefigurată de scandaluri. Prezent la Sinaia unde se întruneşte "crema" PSD, Nicuşor Constantinescu, preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi titular a numeroase dosare penale, acuză că eşecul lui Ponta la alegerile prezidenţiale se datorează conducerii centrale, nu "baronilor."

Potrivit baronului PSD, conducerea Partidului a reluat teoria centrului imaculat, lansată în 2003 de Adrian Năstase, pentru a justifica eşecul la prezidenţiale şi a acuzat presa că a preluat teoria aceasta fără a intra în profunzimea lucrurilor, relatează PSD.

"Acestă teorie a centrului imaculat, adică a Bucureştiului alb ca zăpada şi a provinciei neagră ca cenuşa, nu e nouă. E de pe vremea domnului Adrian Năstase (condamnat de două ori la închisoare n.r.). Atunci s-a aruncat în presă că provincia este murdară şi Bucureştiul este alb ca zăpada”, a declarat Nicuşor Constantinescu.

„Acum a fost reluată în încercarea de a se justifica greşelile din această campanie electorală prezidenţială, greşeli care nu au aparţinut organizaţiilor judeţene, nici preşedinţilor de CJ, nici primarilor de municipiu, ci conducerii centrale, care a avut nişte sfetnici foarte buni, gen Sebastian Ghiţă care au dus partidul să piardă”, a adăugat Constantinescu, unul dintre cei mai reprezentativi baroni PSD, cu mai multe dosare de corupţie pe rol.

Constantinescu a mai adăugat că această "neasumare a răspunderii de către conducerea centrală a PSD" este o problemă care va fi discutată în CExN.

Baronul PSD a mai opinat că propunerile de modificare a Statutului PSD prin care să fie sancţionaţi membrii de partid care au probleme cu Justiţia sunt în afara Constituţiei, câtă vreme o instanţă nu a pronunţat o hotărâre definitivă şi irevocabilă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne