Bădălău ameninţă cu bătaia un coleg, după povestea cu "Să vină diaspora": Te calc în picioare! (surse)

Niculae Bădălău
Niculae Bădălău (Epoch Times România)

Şedinţa Comitetului Executiv Naţional de marţi seara a fost presărată cu multe incidente care mai de care mai dure sau „dramatice”. Este şi cazul incidentului dintre şeful PSD Bacău, Dragoş Benea, şi liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău.

Surse citate de Digi24 afirmă că după ce Benea i-a reproşat indirect lui Bădălău că a dansat manele şi a jignit diaspora, ceea ce a făcut ca PSD-ul să piardă electoratul din străinătate, Bădălău i-a răspuns foarte agresiv, ameninţându-l cu bătaia.

„Am pierdut lamentabil în diaspora pentru că unii au dansat pe manele şi au jignit diaspora”, a spus Dragoş Benea în şedinţă, moment în care Bădălău, simţindu-se cu musca pe căciulă, şi-a ameninţat colegul cu bătaia, jignindu-l: „Măi, că****, tu la mine te referi? Te calc în picioare”.

Au calmat spiritele Marian Oprişan şi Radu Moldovan, care au intervenit. Contactat de Digi24 într-o intervenţie în direct, Benea nu a negat incidentul dar nu a dorit să ofere detalii.

Vedeţi aici video cu momentul care îl bântuie pe Bădălău.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne