Avantajul lui Clinton în faţa lui Trump în cursa prezidenţială se reduce considerabil

Avantajul înregistrat de Clinton în cursa prezidenţială împotriva lui Trump s-a redus de la 8 la sub 3 procente.
Fostul secretar de stat american Hillary Clinton.
Fostul secretar de stat american Hillary Clinton. (Captură Foto)

Avansul candidatei prezidenţiale democrate Hillary Clinton în faţa rivalului ei republican Donald Trump s-a redus la mai puţin de 3 procente, conform unui sondaj de opinie Reuters/Ipsos publicat la sfârşitul săptămânii trecute, după ce în 1 august diferenţa era de 8 procente.

Aproximativ 42% dintre alegătorii probabili au favorizat-o pe Clinton, comparativ cu cei 39% de partea lui Trump, conform sondajului de opinie desfăşurat în perioada 31 iulie – 4 august asupra a 1.154 de potenţiali alegători.

Sondajul a avut un interval de credibilitate de plus-minus 3 puncte procentuale, însemnând că rezultatele sugerează faptul că, de fapt, cursa prezidenţială este strânsă.

Printre alegătorii înregistraţi în aceeaşi perioadă de timp, Clinton a avut un avantaj de 5%, deşi în prima zi a lunii august avusese un avantaj de 8 puncte procentuale, conform sondajului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe