Autorul crimei de pe Calea Victoriei şi-a recunoscut fapta

Cătuşe
Cătuşe (SERGEI SUPINSKY / AFP / Getty Images)

Bărbatul care şi-a înjunghiat joi dimineaţă fosta iubită, vânzătoare în magazinul de pe Calea Victoriei deţinut de Alina Măgureanu, va fi prezentat vineri instanţei, în vederea arestării preventive. Bărbatul şi-a recunoscut deja fapta în faţa procurorilor, relatează stiripesurse.ro.

Potrivit sursei citate, ucigaşul femeii a declarat că şi-a omorât fosta iubită din gelozie, căci nu suporta ca ea să aibă o relaţie. Din acest motiv, bărbatul i-a dat mai multe mesaje de ameninţare victimei, ameninţări pe care, finalmente, le-a şi pus în practică.

După ce şi-a recunoscut fapta, ucigaşul a fost dus la reconstituire pentru a le arăta anchetatorilor exact ce a făcut. Magistraţii Tribunalului Bucureşti urmează să decidă asupra propunerii de arestare preventivă formulată de procurori.

Merită menţionat faptul că victima s-a plâns de mai multe ori la poliţie că fostul său iubit o ameninţa şi hărţuia, însă oamenii în uniformă nu au luat nicio măsură pentru a o ajuta sau pentru a-l sancţiona pe bărbat.

Potrivit B1, victima a depus pe 29 decembrie 2015 o plângere, la Secţia 1 de Poliţie din Capitală, în care acuza că este hărţuită de fostul său iubit. De atunci, femeia a mai făcut două apeluri la numărul de urgenţă 112, sesizând că este hărţuită de bărbat, însă nu au fost depuse alte plângeri pentru fapte de ameninţare.

„Pentru ca fapta să meargă cu propunere de trimitere în judecată, era nevoie de mai multe probe, femeia şi poliţiştii nu au identificat suficiente dovezi. Decizia aparţine însă procurorului, el poate întoarce propunerea”, au declarat autorităţile.