Atac criminal în magazinul Alinei Măgureanu

O femeie a fost înjunghiată în plin centru al Capitalei, într-un magazin aparţinând fostei nore a lui Virgil Măgureanu. Agresorul nu a fost încă prins.
.
. (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)

UPDATE. Ucigaşul vânzătoarei din magazinul Alinei Măgureanu a fost prins de către oamenii legii. Bărbatul se ascundea în curtea unui bloc.

* * *

UPDATE: Femeia înjunghiată în magazinul Alinei Măgureanu a murit, relatează Mediafax. Potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, findu-i declarat decesul.

***

O vânzătoare de la un magazin de pe Calea Victoriei a fost înjunghiată la prima oră a dimineţii cu cuţit. Potrivit evz.ro, magazinul în care a avut loc crima este deţinut de Alina Măgureanu, fosta noră a fostului şef SRI, Virgil Măgureanu.

Alina Măgureanu a declarat că femeia, în vârstă de de 36 de ani ar fi fost înjunghiată în toaletă, la doar câţiva metri de colega sa. Aceasta era terorizată de fostul său iubit.

Victima depusese o plângere la poliţie căci primea mesaje de ameninţare cu moartea de la bărbat. Vânzătoarea are un copil de şase ani.

Potrivit Pro TV, femeia are multiple răni iar medicii sosiţi la faţa locului fac tot posibilul să îi salveze viaţa. Apelul la 112 s-a dat în jurul orei 9.23, iar martorii susţin că au găsit victima inconştientă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne