Armand, în plin război cu Burduja şi PNL. Reacţie dură după ce liberalii au anunţat că o dau în judecată

Clotilde Armand
Clotilde Armand (Florin Chirila/Epoch Times)

Primarul sectorului 1, Clotilde Armand, a reacţionat dur după ce consilierii liberali din Consiliul local al sectorului 1 au anunţat că o dau în judecata pentru abuz în serviciu. Nemulţumită de comunicatul de presă remis de PNL pe acest subiect, Armand a reînnoit acuzaţia care i-a înfuriat pe liberali, şi anume că şeful PNL sector 1, Sebastian Burduja, blochează digitalizarea primăriei.

Cum liberalii au susţinut că această acuzaţie este falsă şi că de fapt Armand este cea care blochează digitalizarea primăriei, edilul a postat o înregistrare a unui fragment din şedinţa de Consiliu Local al Sectorului 1 de săptămâna trecută, respectiv, spune ea, "momentul în care consilierii PNL au refuzat să voteze digitalizarea primăriei din fonduri europene şi alte proiecte fără motiv, la ordinele ministrului Cercetării".

Redăm postarea lui Clotilde Armand:

"Ministrul Cercetării şi al Digitalizării (şeful organizaţiei PNL Sector 1) refuză, din nou, să digitalizăm Primăria Sectorului 1.

Acest personaj detestabil cocoţat în fruntea unei filiale politice istorice ajutat doar de moştenirea numelui (fiul unui fost lucrător în comerţul exterior înainte de 1989, membru FSN şi vicepreşedinte Bancorex), a devenit peste noapte ministru fără nici un fel de competenţe în materie de Digitalizare şi Cercetare şi a informat presa plătită din banii partidului din care face parte că filiala pe care o conduce depune plângere împotriva mea pentru că (atenţie!) eu blochez digitalizarea primăriei.

Bon. Hai să aflăm împreună adevărul.

Iată înregistrarea şedinţei de Consiliu Local al Sectorului 1 de săptămâna trecută şi momentul în care consilierii PNL au refuzat să voteze digitalizarea primăriei din fonduri europene şi alte proiecte fără motiv, la ordinele ministrului Cercetării. Nu mai sunt necesare alte explicaţii. Imaginile vorbesc de la sine. Problema de fond cred că este alta: eu vreau digitalizarea prin fonduri europene, consilierii PNL-PSD vor digitalizare cu fondurile primăriei. Concluzia o trageţi voi. Aşa blochează proiectele comunităţii. Nu ne lăsăm şi voi reveni cu ele până când le vor vota.

PS: De când DNA a anunţat prejudiciul cauzat de administraţiile PNL şi PSD de peste 200 milioane euro şi ne-a dat dreptate că s-au plătit sume colosale de bani către compania de salubrizare, conducerea PNL şi PSD a înnebunit. Consilierii acestor două formaţiuni sunt şi mai vehemenţi la adresa noastră. Iar acest lucru nu poate decât să mă bucure. Este cel mai bun semn că noi ne facem treaba bine. Şi nici nu veţi auzi la televiziunile finanţate de PNL şi PSD de ceea ce facem.", scrie pe Facebook Armand.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne