Antreprenor la numai 11 ani! (video)


Mikayla Ulmer
Mikayla Ulmer (Captură web)

Mikayla Ulmer, în vârstă de numai 11 ani, devine fondatorul firmei BeeSweet Lemonade.

O poveste incredibilă şi fascinantă despre cum mintea unui copil are puterea de a construi şi a lansa o afacere de la zero, numai cu voinţa şi viziunea corectă a ceea ce doreşte să obţină.

Unsprezece ani şi o reţetă formidabilă pentru limonadă, moştenită de la bunica ei. Iată secretul fetiţei numită Mikaila Ulmer care tocmai a primit un fond de 60.000 dolari de la Whole Foods, lanţul american de supermarketuri ecologice cu sediul în Austin, Texas şi listată pe Nasdaq.

Un succes neaşteptat pentru fetiţa americană care acum poate distribui băutura sa naturală în totalitate, în patru state americane: istoria BeeSweet Lemonade – care în curând îşi va schimba numele în Me&The Bees (eu şi albinele) - este evident nouă, dar îşi are rădăcinile în 1940, atunci când bunica lui Mikaila a început să folosească mierea pentru a îndulci limonada pe care o prepara în timpul verii.

Punctul de cotitură pentru tânăra antreprenoare a venit după o apariţie la televizor, pe programul Shark Tanl de la ABC. Cu maximă simplitate Mikaila a povestit cum, la vârsta de patru ani, a fost înţepată de două albine într-o săptămână: "A durut şi am rămas terorizată de albine". Bunica, cu toate acestea, i-a făcut cadou vechea sa carte de reţete în care dezvăluia secretul limonadei şi în acel moment frica fetiţei s-a transformat în inspiraţie: suficientă pentru a decide să producă limonadă cu miere locală.

O decizie într-adevăr inspirată care a convins lanţul american de supermarketuri ecologice, Whole Foods, să investească în proiect, în scopul de a sprijini, de asemenea, comunitatea de apicultori din zonă: lanţul de supermarketuri, va pune în vânzare limonada în 55 din magazinele sale împrăştiate între Arkansas, Texas, Louisiana şi Oklahoma.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Economie