Antrenorul FCSB, Edi Iordănescu a fost depistat pozitiv la virusul Wuhan

'Am încredere necondiţionată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieţi, în profesionalismul lor şi valoarea lor' - Edi Iordănescu.
Antrenorul român Edi Iordănescu.
Antrenorul român Edi Iordănescu. (Gaz Metan Mediaş/facebook)

Edi Iordănescu a fost depistat pozitiv la virusul Wuhan, tehnicianul grupării din Ghencea aflându-se de luni în izolare după cum a precizat acesta pe pagina sa de Facebook.

''Ultimele mele declaraţii vizavi de orice subiect din fotbal au fost făcute cu o zi înaintea partidei România - Armenia şi înainte să fiu depistat cu Covid-19. Începând de luni m-am izolat. Nu am vorbit cu nimeni din presă şi nici nu pot să o fac în perioada următoare.'', a transmit tehnicianul.

''Ne vom auzi/ vedea din nou la prima conferinţă de presă la care voi putea participa, care va avea loc peste cel puţin două săptămâni si atunci vor avea parte de deschiderea mea totală pentru a clarifica orice informaţie aşa cum am făcut de fiecare dată.
Am încredere necondiţionată în colegii mei care se ocupă de echipă, am încredere totală în băieţi, în profesionalismul lor şi valoarea lor şi fac apel la suporterii noştri să meargă în număr cât mai mare la meci indiferent că sunt din Buzău, că vin din Bucureşti sau alte zone. Echipa are nevoie mare de sprijinul vostru !! Sănătate maximă tuturor !!'', a adăugat Iordănescu.

Partida cu CS Mioveni, care se va juca sâmbătă, la Buzău, de la ora 20:30, în etapa a 12-a a Ligii I, va fi condusă de pe bancă de Eugen Nae şi Mihai Pintilii.