Antena 3, amendată după scrisoarea Oanei Stancu pentru fata lui Tăpălagă şi interviul "trunchiat" cu Kovesi

Una dintre vedetele Antenei 3, Oana Stancu, l-a atacat acum o lună pe jurnalistul Dan Tăpălagă, adresându-i o scrisoare fiicei sale minore. În aceeaşi perioadă, postul a difuzat şi un interviu trunchiat cu şefa DNA, pentru a-şi susţine poziţia în scandalul evacuării din sediul de la Băneasa.
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mihai Gâdea
Miting organizat de Antene, Piaţa Constituţiei, 19 februarie 2016. În imagine Mihai Gâdea (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis să amendeze postul Antena 3 cu 30.000 de lei pentru mai multe emisiuni din luna februarie, în care, pe de o parte, a difuzat textul unei scrisori adresate de Oana Stancu fiicei lui Dan Tăpălagă, iar pe de altă parte, a reluat secvenţe "trunchiate" dintr-un interviu mai vechi cu şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, informează Hotnews.ro.

Reprezentanta Antenelor la CNA a afirmat că fiica jurnalistului "are totuşi 10 ani, iar Oana Stancu s-a referit la o generaţie".

Unul dintre membrii CNA, Radu Călin Cristea, a apărat Antena 3, a acuzat tonul folosit într-un articol de Dan Tăpălagă la adresa Antenei 3 şi publicului acestui post, apreciind că scrisoarea Oanei Stancu "e un text foarte bun, bine scris".

Pentru a citi continuarea articolului intraţi aici.