ANAT lanseaza Calendarul National de Targuri ANAT si primul Targ International de Turism

Epoch Times România
01.02.2010

Intre 18 si 21 Martie, Palatul Parlamentului va gazdui Targul International de Turism HOLIDAY MARKET.

Dupa mai multi ani in care ANAT a fost partener sau co-organizator al diverselor Targuri de turism, iata ca a venit momentul in care ANAT isi invita membrii si partenerii nationali si internationali din turism, precum si toate companiile cu activitate in turism, la Targurile sale proprii!

In anul in care Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism aniverseaza 20 de ani de la infiintare, si in plina Campanie “Alege Agentia de Turism — Calatoreste cu ANAT!“, Asociatia lanseaza un nou concept — Calendarul National de Targuri ANAT!

Cele 3 Targuri de Turism organizate de ANAT in Bucuresti in 2010 sunt:

1.Targul International de Turism Holiday Market — 18-21 martie 2010 (Palatul Parlamentului);

2.Targul de Turism Bucuresti — 6-9 mai 2010 (ROMAERO Baneasa)

3.Targul de Toamna — 15-18 octombrie 2010 (ROMAERO Baneasa).

De asemenea, in Calendar sunt incluse Targuri de Turism regionale in Cluj, Timisoara si Constanta.

Vom avea alaturi de noi, ca si expozanti, agentii de turism, parteneri hotelieri, asociatii regionale de promovare a turismului, reprezentante de turism ale mai multor tari, parteneri internationali, autoritati locale, institutii de invatamant si formatori, la evenimente care vor gazdui prezentari de destinatii, seminarii, Forumul de bune practici, workshop-uri.

In urma unei selectii riguroase, am ales ca si organizator al celor trei targuri din Bucuresti compania Ralcom Exhibitions SRL., care se bucura de o reputatie recunoscuta si dettne un palmares remarcabil de evenimente organizate.

Invitam potentialii turisti ai celor peste 850 de agentii de turism membre ANAT sa ne viziteze la primul eveniment al Calendarului de Targuri ANAT, si anume Targul International de Turism — HOLIDAY MARKET - Palatul Parlamentului, 18 — 21 martie 2010!

“Consiliul Director ANAT a luat decizia organizarii propriilor Targuri intrucat membrii nostrii — agentiile de turism, dar si partenerii nostri — hotelieri din Romania sau din strainatate - isi doresc un Targ de Turism organizat pe un concept modern si la standarde internationale, asa cum sunt Targurile la care si noi participam in alte tari. In actualul context, la 20 de ani de activitate, ANAT este o asociatie puternica si matura, care are toate premisele si capacitatea de a organiza propriile targuri si manifestari, dupa modelul altor asociatii de agentii de turism similare din tarile europene”, a precizat Corina Martin, presedintele ANAT.

Detalii despre aceste targuri se regasesc pe site-ul www.targuri-anat.ro — webiste dedicat evenimentelor noastre expozitionale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor