Ana Gomes, despre Viorica Dăncilă: Mă mir că această doamnă vorbeşte!

Cunoscută în România pentru luările sale de poziţie extrem de critice la adresa lui Dragnea, socialista Ana Gomes susţine că PSD este un partid pretins socialist care se pune în calea Justiţiei, Dragnea un pretins social-democrat iar Dăncilă, o "persoană care pare să confunde fidelitatea faţă de reţeaua corupţilor ei cu amorul de ţară".
Ana Gomes
Ana Gomes (Wikipedia)

Dragnea este un pretins social-democrat condamnat pentru corupţie şi anchetat de OLAF, i-a declarat europarlamentarul socialist Ana Gomes jurnalistului Dan Alexe.

"Sunt mai exigentă cu propria mea familie politică. Când văd un pretins socialist cum e Dragnea, care a fost condamnat pentru corupţie şi care e anchetat de OLAF (Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă) pentru asociaţie criminală, grup infracţional, şi văd că partidul lui pretins socialist se pune în calea justiţiei nu pot decât să intervin", a răspuns Ana Gomes, întrebată de Dan Alexe de ce a criticat aşa PSD-ul, teoretic "un partid frate."

Întrebată cum comentează faptul că Viorica Dăncilă a acuzat-o că este membră a unei fundaţii patronate de Soros şi că ţara ei (“însuşi Portugalia” a spus Dăncilă - nota lui Dan Alexe) a vrut de două ori să vă retragă imunitatea pe motiv că şi-a defăimat ţara, Ana Gomes a răspuns:

"În primul rând, mă mir că această doamnă vorbeşte. Credeam că e mută. În atâţia ani în care am fost împreună în grupul socialist în Parlamentul European, eu nu am auzit-o să deschidă gura vreodată. Da, mi s-a transmis ce spune acum despre mine şi m-a apucat râsul. (...) Această doamnă pare să confunde fidelitatea faţă de reţeaua corupţilor ei cu amorul de ţară."

Interviul integral poate fi citit aici