Alina Gorghiu: Guvernul Cioloş, sabotat din interior

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu (Epoch Times România)

Cabinetul condus de premierul Dacian Cioloş a avut două "dezavantaje majore", a opinat marţi seară, la postul B1 TV, preşedintele PNL, Alina Gorghiu.

"Au fost două dezavantaje majore ale Guvernului Cioloş. În primul rând, faptul că tot Guvernul şi administraţia centrală este împănată de PSD-işti în continuare. Motiv pentru care pot să spun fără să greşesc că a fost un sabotaj în interiorul administraţiei centrale.

Cea mai puternică frână în derularea activităţii acestui Cabinet a fost această majoritate PSD - ALDE, care a aruncat bombiţă după bombiţă în spaţiul public, proiecte populiste, proiecte nesustenabile, pensii speciale peste pensii speciale", a declarat Alina Gorghiu, citată de Agerpres.

Şefa PNL a făcut referire şi la prezenţa vicepremierului Vasile Dîncu - considerat omul PSD - în cadrul Executivului condus de Dacian Cioloş.

"Era mult mai bine văzut mandatul acestui Guvern, de exemplu, dacă nu exista domnul viceprim-ministru Dîncu în Cabinet", a adăugat Alina Gorghiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne