Alexandr Slusari: Dodon îşi atribuie absolut nejustificat meritul izgonirii lui Plahotniuc

Alexandr Slusari şi Igor Grosu, la intrevedere cu Igor Dodon, noiembrie 2019
Alexandr Slusari şi Igor Grosu, la intrevedere cu Igor Dodon, noiembrie 2019 (facebook.com/Igor Dodon)

Igor Dodon îşi atribuie, absolut nejustificat, meritul izgonirii lui Plahotniuc, susţine deputatul Platformei DA Alexandr Slusari, menţionând că şeful statului până în ultimul moment şi-a dorit alianţa cu coordonatorul care l-a făcut preşedinte.

Potrivit parlamentarului, secvenţele video din iunie 2019 reflectă exact intenţiile adevărate ale lui Dodon. Schemele ilicite, finanţarea la negru, înţelegerile obscure întotdeauna au fost mult mai aproape de „sufletul negru al lui Igor Nicolaevici” comparativ cu o guvernare transparentă şi democratică.

După prăbuşirea politică a lui Dodon sau poate chiar mai devreme, cetăţenii vor asculta şi mărturiile unor personaje, din care se va afla cu lux de amănunte cum actualul preşedinte se opunea vehement coaliţiei cu blocul ACUM şi era avocatul lui Plahotniuc faţă de curatorii săi de la Moscova, scrie politicianul pe contul său de socializare.

„Cunosc cu precizie acest lucru. Nu era vorba de vreun joc de şah, ci de o partidă de frică sălbatică a lui Igor Dodon cu ezitări interminabile, exact până în momentul ultimului şut în fund din partea Moscovei”, a adăugat Alexandr Slusari, sugerând lui Igor Nicolaevici să termine cu propria imagine de erou.

În opinia deputatului, Dodon a fost o umbră a lui Plahotniuc, trasă de sfori atunci când a dispărut originalul. „Dintr-o altă greşeală din noiembrie 2019 v-aţi gândit că puteţi guverna ţara cu preluarea tuturor schemelor şi metodelor fostului stăpân. În scurt timp greşeala va fi reparată.”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe