Agricover îl numeşte pe Robert Rekkers membru non-executiv al CA

Epoch Times România
30.05.2012

Agricover. anunţă că, începând cu 1 iulie 2012, Robert Rekkers, fost director al Băncii Transilvania, se va alătura, în calitate de membru non-executiv, Consiliului de Administraţie (CA).

Rekkers a îndeplinit, mai mult de nouă ani, funcţia de director general al Băncii Transilvania. El a demisionat din funcţie la începutul acestui an.

Cariera lui Rekkers a început şi s-a dezvoltat în ABN AMRO Bank, unde a lucrat timp de 17 ani, atât în străinătate, cât şi in România. Printre funcţiile avute se număra acelea de Country Manager al ABN AMRO Bank în Columbia şi România.

Grupul Agricover este primul furnizor de soluţii complete pentru agricultură din România. Este un integrator în circuitul serviciilor si produselor pentru agricultură, făcând legătura între industria procesatoare, fermieri şi producătorii de inputuri.

Având mai mult de 600 de angajaţi, Grupul Agricover include: Agricover Distribuţie, Agricover Cereale, Agricover Produse speciale, Agricover Silozuri, Agricover Logistică, Agricover Credit IFN, Agricover Livestock, AgroAdvice, Agricover Bulgaria.

Acţionarul Grupului Agricover este J. Kanani, om de afaceri de origine azeră.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor