Afacerile grupului Wizrom s-au mărit cu 7,6% în primul semestru, la 3,23 milioane de euro

Epoch Times România
22.08.2012

Veniturile grupului de firme Wizrom, unul dintre principalii furnizori de soluţii informatice integrate pentru managementul afacerii din România, au crescut cu 7,6% în primul semestru din acest an, la 3,23 milioane de euro, se arată înrtr-un comunicat transmis miercuri.

"Grupul Wizrom a înregistrat în primele şase luni ale anului venituri de 3,23 milioane de euro, datorită revirimentului fără precedent al comenzilor din partea companiilor care au reluat în ritm susţinut implementările, respectiv a succesului modelului de licenţiere SaaS, mult mai permisiv fiscal pentru investitorii în tehnologie", se spune în comunicat.

Grupul Wizrom a terminat prima jumătate a anului cu un număr de 3.424 de clienţi, în creştere cu 7% faţă de aceeaşi perioadă din 2011. De asemenea, a fost menţinută structura veniturilor: 31% din venituri au provenit din licenţe vândute, 34% din mentenanţă, 35% din alte servicii de business (analiză business, procese, dezvoltări personalizate, outsourcing, altele).

„Perioada martie-iunie a fost deosebit de activă, cu noi proiecte atât în ţară cât şi peste hotare. Pe fondul interesului crescut al companiilor pentru soluţii de eficientizare a afacerii, şi noi am venit cu un portofoliu extins, graţie parteneriatelor semnate cu Panorama şi Infor, doi dintre cei mai mari producători de software de business din lume”, a declarat Adrian Bodomoiu, Managing Director Wizrom Software.

Grupul de firme Wizrom avea la 30 iunie 2012 un număr de 150 de angajaţi, pe fondul creşterii forţei de vânzări din iarnă cu 30%.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor