Actorul Hugh Jackman îşi dezvăluie „micul” dejun pe Instagram

Micul dejun al actorului australian face concurenţă bufetului unui hotel "all inclusive".

Hugh Jackman
Hugh Jackman (Getty Images)

Ce trebuie să mănânci pentru a avea un corp ca cel al lui Hugh Jackman? Judecând după anatomia potentă a actorului australian, faimos pentru roluri precum super-eroul Wolverine din X-Men, cu siguranţă mai multe persoane şi-au pus această întrebare cel puţin o dată. Acum putem avea în sfârşit un răspuns, chiar dacă doar parţial: în ceea ce priveşte micul dejun, Jackman nu glumeşte deloc.

Actorul (născut în 1968, Sydney, Australia) a publicat pe Instagram o fotografie cu un mic dejun oneros, însoţit de fraza: „Mâncând ceva lejer în această dimineaţă”. Desigur, umorul nu-i lipseşte! Ceea ce mănâncă actorul la „micul” dejun face concurenţă bufetului unui hotel all inclusive. La prima vedere am identificat pâine prăjită, omletă, avocado, şuncă şi câteva pachete de ceva numit „Vegemite”, acesta din urmă fiind un produs care se fabrică în Australia încă din 1923 şi conţine vitaminele B1, B2, B3 şi acid folic. Oh, şi câteva frunze verzi pe deasupra!

O astfel de alimentaţie pentru oricare alt muritor ar însemna cu siguranţă să câştige un kilogram pe zi (cel puţin). Dacă Jackman îşi poate permite, este pentru că ... el arde caloriile! Rutina sa de antrenament transformă toate aceste proteine în masă musculară. Atenţie, acest mic dejun este contraindicat pentru cei care petrec şase ore într-un hamac pe plajă.

Pentru a-şi menţine acest fizic, Hugh Jackman se îngrijeşte foarte mult. Mănâncă la fiecare două ore şi jumătate, a renunţat la alimentele procesate, nu consumă sare în exces şi optează pentru orezul brun, legume, fructe şi proteine din peşte, carne de pui, carne de vită şi albuş de ou. Consumă cu 1.000 de calorii mai mult decât este necesar, pentru a obţine masa musculară. Dacă rolul o cere, el se scoală la ora patru dimineaţa pentru a lua o masă suplimentară.

Deci care ar fi secretul lui Hugh Jackman? Sport şi iar sport.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Societate, cultură