Accidentul prezidenţial. Dumitru Alaiba: Este aşa o chestie - KARMA. Îi doresc lui Dodon să vadă un semn în asta

Oamenii blocaţi în drum duminică de accidentul prezidenţial preţ de mai multe ore înjurau în fel şi chip. Era suficient să mergi 100 m pe lângă maşini şi devenea clar cât de mare e dragostea poporului pentru şeful statului, scriu internauţii.
Maşina prezidenţială implicată în accident rutier
Maşina prezidenţială implicată în accident rutier (unimedia.info)

Accidentul în care a fost implicat preşedintele Republicii Moldova, Igor Dodon, duminică, 9 septembrie, pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni, nu a trecut neobservat de niciun cetăţean. Imediat după accident reţeaua de socializare Facebook s-a umplut de comentarii, cele mai multe pline de sarcasm, la adresa şefului statului. Unii chiar se întrebau miraţi de ce Dodon folosea maşina de serviciu şi ce căutau în coloana oficială a preşedintelui mama şi soţia acestuia.

„Accidentul în care a fost implicat preşedintele. De o oră şi ceva traficul este blocat. Rândul de maşini este de kilometri. Oamenii încep să se bată. Eu atâtea înjurături de mult nu am auzit. Nu credeam că se pot spune atât de multe cuvinte şi atât de murdare despre un singur om. Dar e suficient să mergi 100 m pe lângă maşini şi e clar cât de mare e dragostea”, a scris pe pagina sa de socializare avocatul Dumitru Sliusarenco.

”Sunt întrebat insistent, ce părere am despre accidentul "prezidenţial". Răspuns: Eu am păreri proaste doar despre Dodon, nu şi despre ce i se întâmplă accidental. Eu îl vreau sănătos, alături de stăpânul lui, Plahotniuc, pe banca acuzaţilor”, a scris şi preşedintele Mişcării Populare Antimafie, Sergiu Mocanu.

Directorul Centrului pentru Politici şi Reforme (CPR) Moldova Dumitru Alaiba a menţionat că „este aşa o chestie - KARMA”. Cu toate că acesta consideră că părinţii şi copii nu ar trebui să plătească pentru alegerile pe care le face cineva, „iată karma nu crede chiar aşa. Karma e mai nemiloasă şi pedepseşte pe cei dragi pentru alegerile noastre”.

„Prin ce nu ar trece acum familia domnului #nepreşedinte, eu le doresc un lucru. Să se gândească la cele şapte familii care au fost distruse săptămâna asta pentru ca tăticul să aibă un birou mai încăpător. Să se gândească că acelor copii le este ceva mai greu. Ei probabil nu-şi vor mai vedea taţii.

Lepădătură, nu om. Pentru cineva care se tusuie (distrează n.r.) cu popi săptămânal, care umblă pe Athos în fiecare an, vreau să îi doresc să vadă cu mintea lui îngustă, un semn în chestia asta. Opriţi-vă, nebunilor...”, a comentat Dumitru Alaiba.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe