Accident tragic în Buzău. Trei sportivi au murit şi alte 11 persoane au fost rănite.

Un autotren încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul handbaliştilor de la CSU Târgovişte. Trei sportivi au murit în urma impactului iar alţii au ajuns în spital în stare gravă.
(photos.com)
Loredana Diacu
16.11.2015

Trei sportivi de la echipa de handbal CSU Târgovişte au murit şi 11 persoane au fost rănite duminică seară într-un accident produs în judeţul Buzău, la ieşirea din Râmnicu Sărat, pe drumul european 85.

Potrivit B1 TV, un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste microbuzul handbaliştilor. Microbuzul era staţionat pe marginea drumului, pentru remedierea unei probleme la motor când autotrenul plin cu cherestea s-a răsturnat peste el. Sportivii CSU Târgovişte se întorceau acasă după un meci jucat în deplasare cu Vicov Bucovina. Trei handbalişt, aflaţi pe banchetele din spate au murit pe loc.

În urma acestui accident a fost activat planul roşu de intervenţie. 6 răniţi au fost aduşi în stare gravă în Capitală.

"ISU Buzău a trimis la locul accidentului şapte autospeciale, dintre care două de descarcerare, una de transport victime multiple, două ambulanţe SMURD, o autospecială de stingere incendii, o autospecială de primă intervenţie şi comandă. Forţele au fost suplimentate apoi, în sprijin venindu-ne Vrancea, cu un modul SMURD, dar şi ISU Bucureşti - Ilfov cu două autospeciale transport personal victime multiple. De asemenea, SAJ Buzău a trimis şase salvări la faţa locului", a declarat George Creţu, purtător de cuvânt la ISU Buzău.

Mai mulţi martori au declarat că şoferul autotrenului ar fi leşinat în momentul în care a coborât de la volan şi a văzut ce s-a întâmplat.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor