Ziua 304. "Sper ca PSD-ul, această ciumă a României, să intre în carantină şi să dispară complet!"

"E nevoie de unitatea românilor mai mult ca oricând! România nu trebuie să moară!", transmit protestatarii reveniţi în Piaţa Victoriei, pentru a 304-a seară consecutiv.
Protest
Protest (Epoch Times)

Mâine, România va împlini 99 de ani de la Marea Unire! Dar această zi, în loc să fie prilej de bucurie este unul de întristare şi de îndârjire pentru români căci ţara are în frunte nu oameni oneşti şi patrioţi ci infractori dovediţi sau cu dosare pe rol, transmit protestatarii din Piaţa Victoriei.

Potrivit cetăţenilor care de 304 zile protestează practic non-stop cerând plecarea corupţilor de la putere, s-a ajuns într-un punct critic în care, cu justiţia sub asediu şi economia pusă în pericol şi ea de revoluţii fiscale inconştiente, cu spitale infestate de bacterii şi şcoli unde tavanele mai şi cad, România trage să moară. Pentru ca acest lucru să nu se întâmple, este nevoie ca românii să se trezească şi să se implice pentru salvarea ei din mâinile infractorilor care au capturat-o.

"De peste 300 de zile cer actualei guvernări să îşi dea demisia pentru că valoarea miniştrilor este sub 0. Sper ca PSD-ul, această ciumă a României, să intre în carantină şi să dispară complet! Normal ar fi ca în politică să intre oameni integri, conduşi de valori comune, sănătoase, care vor să apară în cărţile de istorie pentru fapte bune, notabile. În schimb, avem parte de un maraton al politicienilor ce doresc îngroparea României indiferent de consecinţe.

Marile puteri au luat şi ele atitudine şi au transmis un semnal de alarmă. Temerea mea este că vor merge mai departe cu legile justiţiei, chiar dacă societatea civilă, magistraţii, SUA, Uniunea Europeană şi-au spus părerea ferm. Este o chestiune de zile până când ne vom trezi că lucrurile se vor fi întâmplat.

Desigur, deseori mă întreb dacă nu cumva exagerăm noi, cei care protestăm? Alteori mă gândesc că nu facem suficient de multe pentru a-i opri. Uneori, dar destul de rar, aş vrea să renunţ. Sigur că nu am cum să renunţ: îmi iubesc ţara prea mult şi nu voi face jocul acestor lepre ale societăţii! Îmi e teamă pentru prezentul şi pentru viitorul nostru! E nevoie de unitatea românilor mai mult ca oricând! Teama este un sentiment pe care politicienii îl pot exploata în favoarea lor! Furia, în schimb, ne poate ajuta în luptă cu aceşti penali! Şi avem toate motivele să fim furioşi! România nu trebuie să moară!", spune o protestatară.

Un alt protestatar reaminteşte şi el că mâine este Ziua Naţională însă românii nu au motive de sărbătorit, căci ţara abia mai are puls..

"Mâine este ziua Naţională! Îmi doresc să merg la paradă împreună cu cei mici, dar îmi stă gândul la faptul că mâine nu este o sărbătoare! Nu ai cum să sărbătoreşti Ziua Naţională când ţara asta este mai rău ca pe vremea comuniştilor!

De ce spun asta? O spun că au reuşit în ultimii douăzeci şi şapte de ani să fure tot! Să ne fure şi dreptul de a mai visa că putem trăi într-o ţară democratică!

Avem la conducerea Parlamentului doi infractori, unul dovedit, unul cercetat! Nu pot să fiu fericit că mâine este 1 Decembrie - Ziua Naţională a României! Nu pot! Pentru că avem un puls atât de slab, încât nu mai este mult!", transmite protestatarul.

Reamintim că în Piaţa Victoriei este anunţat mâine, începând cu ora 18.00, un mare protest, intitulat simbolic "România Moare", la care românii sunt chemaţi să vină pentru a nu permite omorârea ţării de către politicienii corupţi.
România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne