PSD anunţă mare miting la Craiova. Tudose: "Eu sunt din Brăila"

Dorit de Codrin Ştefănescu, de Liviu Pleşoianu şi de alţi colegi de-ai lor, marele miting al PSD ar urma să aibă loc pe 9 decembrie, la Craiova. Protestul va fi unul de "test" pentru a se vedea dacă sunt oameni care susţin Guvernul, PSD, programul de guvernare, a anunţat Claudiu Manda.
Preşedintele PSD Liviu Dragnea
Preşedintele PSD Liviu Dragnea (Mihuţ Savu / Epoch Times România)

PSD va organiza un mare miting de susţinere a Guvernului şi a programului de guvernare asumat de cabinetul Tudose. Evenimentul va avea loc pe 9 decembrie, la Craiova, la iniţiativa primarilor PSD din Dolj, a anunţat luni senatorul PSD Claudiu Manda.

”În weekend ne-am întâlnit cei de la Dolj, cu toţi primarii din judeţ şi am hotărât să facem miting pe data de 9 decembrie, probabil la ora 17.30-18.00, la Craiova, pentru că am tot văzut că sunt mulţi oameni care vin şi în spaţiul public şi în stradă. I-am văzut ieri pe domnul Cioloş şi pe domnul Mălin Bot, susţinători ai diferitelor puncte de vedere şi vrem să vedem dacă sunt oameni care susţin şi programul de guvernare, Guvernul, PSD şi măsurile pe care le-am luat, la un an de la alegeri”, a declarat Claudiu Manda, potrivit Mediafax.

Manda, preşedinte al PSD Dolj, a estimat că numărul participanţilor va fi mai mare decât cel al craiovenilor care au contestat în stradă guvernul Tudose în acest weekend.

Pe de altă parte, întrebat astăzi de presă dacă va merge la respectivul protest, premierul Tudose a răspuns ironic că el este din Brăila:

"Nu ştiu. Eu sunt parlamentar de Brăila!", a fost replica lui Tudose, citat de Stiripesurse.ro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne