Ziua 204: "Ieşiţi în stradă! Mafioţii din fruntea ţării vor distruge ceea ce a mai rămas din România!"

România a ajuns o "ţară anapoda", în care cercetaţii penal îşi permit să îi ameninţe deschis pe cei care-i cercetează, o ţară în care politicienii sunt puşi pe furat şi distrus. E timpul, deci, ca oamenii să se poziţioneze de partea Justiţiei şi să iasă în stradă, transmit protestatarii #rezist.
Protest
Protest (Epoch Times)

Imnul României a răsunat din nou, pentru a 204-a seară consecutiv, din piepturile protestatarilor #rezist, reveniţi în Piaţa Victoriei cu speranţa că eforturile lor nu vor fi în zadar şi că românii se vor trezi cât de curând, înainte ca politicienii să distrugă ţara.

Revoltaţi că de la adoptarea OUG 13 şi până acum România merge din rău în mai rău, drept dovadă că procurorul general şi şefa DNA au ajuns "ţinte", oamenii le transmit celor de acasă că trebuie să ia atitudine, altfel vor fi complici la propria distrugere.

"O ţară cu susul în jos! O ţară în care penalii îi ameninţă deschis pe cei de care sunt cercetaţi. Absurdul dus dincolo de orice limită! Mă întreb cât vom mai suporta bătaia asta de joc? Să nu ne legănăm cu iluzia că pe noi nu ne priveşte această situaţie pentru că nu-i aşa. Ne priveşte şi încă foarte mult aşa că ar trebui să ne poziţionăm de partea Justiţiei, altfel vom fi complici la propria noastră distrugere. Suntem în faţa unor alegeri importante care ne vor hotărî viitorul pentru nişte zeci de ani. Eu am ales încă de acum 27 de ani, voi?", declară o protestatară.

Protest
Protest (Epoch Times)

Tot despre o ţară cu susul în jos vorbeşte şi un alt participant la protest, care-şi exprimă şi el indignarea faţă de modul în care este condusă România.

"Trăim într-o ţară anapoda, asta e clar... Un final de august plin de "succesuri", cu creşteri economice care-l miră şi pe Dragnea, abia aterizat dintre ismuri şi idile... Cu copii ucişi de câini dresaţi pentru luptă, cu Olguţe care fabulează şi tot fabulează, cu ţinte-piept Kovesi şi Lazăr, cu ăla înalt de e prim-ministru dând îngăduitor din cap, cu ăla mic şi bosumflat, de la învăţământ, care promite că n-o să fie manuale, şi-i dă afară, pe fax, pe inspectorii ne-afiliaţi la partid...

Nu spun ca papagalul ăla de la A3 că idioţii ăştia ne mănâncă timpul, ci doar că ne mănâncă ficaţii... Şi mai ieşim, da... Şi mai credem, da... cu toate că suntem mai răsfiraţi din cauza verii şi concediilor... dar, hai să dăm pe youtube, şi să repetăm: "Try to remember... şi aş parafraza... că vine September!" Ei se întorc din insule, noi rămânem pe insula noastră, o ştiţi care... Piaţa Victoriei!", spune protestatarul.

Protest
Protest (Epoch Times)

La rândul său, o tânără protestatară le transmite românilor că au o datorie faţă de tară, datoria de a apăra ceea ce eroii din decembrie '89 au plătit cu sânge.

"Români, ieşiţi în stradă! Mafioţii din fruntea ţării vor distruge ceea ce a mai rămas din România! Apăraţi-vă ţara! Aveţi o datorie faţă de cei care au murit pentru libertate în '89! Nu vă supuneţi acestor infractori! Nu permiteţi să fim văzuţi ca un popor de laşi şi indolenţi!", transmite tânăra.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne