Ziua 120. "România este o ţară captivă, acaparată de o grupare mafiotă! Rezist pentru moralitate şi normalitate"

Protestatarii #rezist au revenit, pentru a 120-a seară consecutiv lângă Guvern, cerând demisia celor care "noaptea, ca hoţii", mutilau astă-iarnă Codurile Penale în favoarea corupţilor.
Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

Clasa politică a demonstrat că "nu ezită să ducă ţara în faliment, s-o scoată din UE, s-o defrişeze, să ne îndatoreze pe multe generaţii", consideră protestatarii care au revenit pentru a 120-a seară consecutiv în Piaţa Victoriei, loc de unde cer neîncetat schimbarea modului în care se face politică.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

Rămaşi câteva zeci după ce în punctul culminant al Revoluţiei Bunului Simţ au fost sute de mii, protestatarii îi acuză pe cei de la Putere că le dau tot mai multe motive de a ieşi în stradă. Astfel, proiectele aberante de legi - fie în direcţia graţierilor, fie în direcţia legalizării hoţiei - curg, aceasta în timp ce "puternicii" zilei se întrec în declaraţii halucinante.

"Mâine împlinim 4 luni fix de când ieşim seară de seară în Piaţă. Avem multe motive, unul dintre ele este acest guvern de incompetenţi care parcă este pus acolo în bătaie de joc. Sigur, când vedem anumite declaraţii de-a dreptul hilare nu putem să nu ne amuzăm, dar în esenţă ceea ce se întâmplă este extrem, extrem de trist. În final, declaraţiile făcute de fiecare ministru în parte ne spun cam care este nivelul general al guvernului.

Acum, serios, facem noi haz de necaz, dar cum este să ai un ministru al Agriculturii, domeniu important de altfel, care să declare că “oaia este o statuie vie”. Mă rezum la asta, că declaraţia lui a continuat în acelaşi mod. Pe bune? Ăsta este nivelul celor care au bugetul ţării pe mână şi îl gestionează? Cum am putea avea încredere într-un astfel de guvern cu astfel de miniştri? Mi se pare o catastrofă totală ce se întâmplă şi din păcate cazul nu este singular. Măcar poate un pas decent spre normalitate ar fi ca acest guvern să fie înlocuit cu unul mai competent, că totuşi refuz să cred că aceştia sunt cei mai competenţi oameni din ţară, că atunci chiar că ne îndreptăm spre un dezastru absolut", declară o protestatară.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

La rândul său, o altă paticipantă la protest atrage atenţia că în acest moment România este o ţară captivă în care instituţiile statului sunt aservite politicului, condiţii în care rezistenţa este o datorie.

"În curând se fac patru luni de la începerea protestelor, iar eu vin în continuare în Piaţa Victoriei pentru că, în momentul de faţă, România este o ţară captivă, acaparată de o grupare mafiotă care are ca scop doar îmbogăţirea proprie şi eludarea răspunderii penale pentru fapte de corupţie şi abuz în serviciu.

Prin atacurile repetate la adresa Justiţiei, clasa politică ne-a demonstrat că nu ezită să ducă ţara în faliment, s-o scoată din UE, s-o defrişeze, să ne îndatoreze pe multe generaţii, să calce în picioare orice principii morale pentru satisfacerea propriilor interese. Avocatul Poporului, CCR-ul, CNA-ul şi majoritatea mass mediei sunt aservite puterii dar, din fericire, Justiţia (faţă de care şi-au exprimat sute de mii de români susţinerea) rezistă presiunilor. Îmi doresc să trăiesc într-o ţară normală, în care lucrurile să meargă spre bine, să ne folosim eficient resursele pentru a evolua", transmite protestatara.

Protest
Protest (Alexandru Socol - bSk)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne