Zile grele pentru Vosganian. Un nou dosar penal la orizont

Autor - alături de fosta noră a lui Virgil Măgureanu - al unor denunţuri incendiare la DNA, Florin Ghiulbenghian a declarat că va depune săptămâna viitoare un denunţ la DNA care vizează un ministru, mai exact pe binecunoscutul Varujan Vosganian.
Varujan Vosganian
Varujan Vosganian (Epoch Times România)

Scăpat de urmărirea penală în celebrul dosar "gaze ieftine pentru Ion Niculae", Varujan Vosganian s-a putea trezi protagonistul unui nou caz penal. Florin Ghiulbenghian a anunţat în cadrul unei emisiuni la Antena 3, că săptămâna viitoare va depune la DNA un denunţ vizându-l pe fostul ministru al Economiei, Varujan Vosganian.

"Săptămâna viitoare, unul dintre denunţurile pe care le facem se referă la mult prea plăcutul domn Varujan Vosganian precum şi la câteva mici posibile fraude cu fonduri europene, deturnare de fonduri a Uniunii Armenilor din România", a declarat Ghiulbenghian, citat de stiripesurse.ro.

Reamintim că până în prezent Ghiulbenghian şi Alina Petre, fostă Măgureanu, au denunţat numeroase personalităţi cu nume sonore, precum Virgil Măgureanu, Crin Antonescu, Mugur Isărescu, Traian Băsescu, Daniel Morar, Sorin Oprescu etc.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne