Cătălin Predoiu, la sediul DNA. Este audiat ca martor într-un dosar de corupţie

La scurt timp după ce copreşedintele PNL Alina Gorghiu a mers în faţa instanţei în dosarul Vlasov, un alt liberal de la eşalonul de vârf al partidului - Cătălin Predoiu - se prezintă în faţa autorităţilor judiciare pentru audieri.
Cătălin Predoiu
Cătălin Predoiu (Eugen Horoiu/Epoch Times)

UPDATE. La ieşirea din sediul DNA, Cătălin Predoiu le-a declarat jurnaliştilor că a dat "o declaratie de martor in legatura cu aplicarea unei proceduri de desemnare a unui reprezentant al Ministerului Justitiei intr-un grup de lucru interministerial", potrivit Agerpres.

"Am arătat că această procedură cuprindea emiterea unei adrese de la Secretariatul general şi trimiterea unei adrese de răspuns de la Ministerul Justiţiei către Secretariatul general. Această procedură a fost respectată perfect legal de către Ministerul Justiţiei", a adăugat Predoiu, fără a da alte detalii.

Potrivit unor surse judiciare citate de Mediafax, Predoiu a fost audiat ca martor în dosarul ANRP, în care deputatul PNL Ioan Oltean este cercetat pentru luare de mită.

* * *

Preşedintele PNL Bucureşti, Cătălin Predoiu, s-a prezentat miercuri la sediul DNA din Capitală pentru a fi audiat în calitate de martor într-un dosar de corupţie, informează Agerpres.

La intrare în sediul DNA, fostul ministru al Justiţiei a confirmat că a fost citat ca martor.

"Sunt citat ca martor într-un dosar DNA şi de aceea mă aflu aici. Nu am alte detalii să vă dau la această oră, însă vă promit: când voi ieşi voi face declaraţii", a declarat Cătălin Predoiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne